2019. feb 07.

TESZT - Pyunkang Yul Mist Toner

írta: SCS.
TESZT - Pyunkang Yul Mist Toner

Kicsivel több, mint fél éve vásároltam meg ezt a hihetetlenül gyengéd, "mindenmentes" tonikot, mintegy vizionálva a szuper érzékeny arcbőröm megmentőjét.

Mi is ez?
Egy rendkívül egyszerű, csupán néhány összetevőre építő, nyugtató hatású arctonik, mondhatnám azt is, hogy a hiper-érzékeny bőrűek "szent grálja" :)
Az összetevőlista olyannyira rövid, hogy egészen pontosan csak 5 elemből áll, ezek közül legnagyobb részben - közel 92%-ban - japán aranyfonal (coptis japonica) kivonatot tartalmaz, mely egy szuper gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású csodaszer. Ehhez még hidratálók jönnek szépen sorban ééééés... ennyi, a végére is értünk :)

pyunkang_yul_mist_toner_200ml_1.jpg

A "kevesebb több" elv abból a szempontból nagyon szuper, hogy tényleg csakis a lényegre koncentrál a termék: tehát csökkenti a gyulladást, s emellett egy kicsit hidratálja is a bőrt. Ezzel szemben viszont semmilyen hűha, semmilyen figyelemfelkeltő vagy érdekes összetevőt sem tartalmaz a tonik.
Igen, az éremnek ebben az esetben is két oldala van...

Két méretben érhető el; 100- illetve 200 ml-es változatban, mindkettő szórófejes kiszerelésű, így nagyon praktikus és rendkívül könnyen használható. Elkerülhető a felesleges pazarlás, amit a vattakorong okozhat. Olyannyira kiadós a termék, hogy az én 200 ml-es változatomban még most is van egy kicsi - néhány hétig még elég lesz-, pedig több, mint fél éve megvan és általában napi kétszer is használom!

pyunkang_yul_mist_toner_200ml_1121.jpg(Valamennyi fotó: Jolse)

Az állaga teljesen vízszerű és színtelen, illetve semmilyen illata sincs. Rendkívül gyorsan beszívja a bőr, s egyáltalán nem hagy maga után semmilyen nyomot.


Hogy kinek ajánlanám?
Az érzékeny bőrű embereknek mindenképp! Tényleg semmi irritálás nincs a pakliban, csakis gyulladáscsökkentés és hidratálás. Viszont - ahogy fentebb is írtam- extrát sem tartalmaz, így aki valamivel különlegesebb terméket keres, annak nem ez lesz az igazi.
Annyi biztos, hogy ezzel a tonikkal nem lehet mellé lőni, semmilyen rizikófaktort nem hordoz, áldás lesz az érzékeny bőr számára. Röviden talán úgy tudnám összefoglalni, hogy ez egy tonik, se több, se kevesebb. Teszi, amit tennie kell, s mindezt a legnagyobb kíméletességgel. Én nagyon megkedveltem.

A termék ITT rendelhető (200 ml) és ITT (100 ml)

jtfjfhf.png

 

 

 

 

 

Szeretettel,
Csilla

Szólj hozzá

teszt tonik érzékeny bőr kbeauty pyunkang jolse