2019. feb 04.

TESZT - Klairs Midnight Blue Calming Cream

írta: SCS.
TESZT - Klairs Midnight Blue Calming Cream

A Wishtrend saját márkás "kis kék drágaságáról" szeretnék ma írni, ami azért jóval több, mint egy furcsa színű krém.

A Klairs termékcsalád tagjai már jó ideje kiemelt helyet foglalnak el a szívemben; szerintem sok, nagyon jól összerakott termékkel találkozhatunk közöttük, ilyen a Klairs Midnight Blue Calming Cream is.

midnight-blue-calming-cream-klairs_1.jpg
Mi ez?

A leírás egy erős bőrnyugtató hatású krémet ígér nekünk, aminek egyik fő alkotóeleme a Guaiazulene, egy kamillaolajból kivont természetes összetevő.
Elsősorban olajos, aknéra hajlamos, érzékeny bőrre ajánlott kis kékség ez, melynek különleges színét a Guaiazulene adja.
Ezt a krémet nem kifejezetten a bőr hidratálására, hanem legfőképp az irritáció, kipirosodás csökkentésére álmodták meg. Már maga a termékleírás is azt ajánlja nekünk, hogy legjobb, ha célirányosan a problémás területre koncentrálva használjuk a krémet, s nem a teljes bőrfelületre. Ugyan a termék maga csak 30 ml-es, tehát viszonylag kicsi, de ha számításba vesszük azt, hogy nem a teljes arcbőrre használjuk, akkor bizony huzamosabb ideig elég lesz, s így már az ára is kifizetődő.

Az ázsiai gázló kivonaton kívül (gyulladáscsökkentő) tartalmaz még több nagyon értékes összetevőt, mint például sheavajat, illetve argán-, és jojobaolajat is.

midnight-blue-calming-cream-klairs2_1.jpg(Valamennyi fotó: Wishtrend)

A krém egy vékony védőréteget képez a bőrfelszínen, így kifejezetten éjszakai használatra ajánlott, bár én olykor nappalra is feltettem néhány pöttyöt és semmilyen problémát nem tapasztaltam. A kék szín egyébként a bőrön eldolgozva teljesen eltűnik, így nem kell attól tartani, hogy Hupikék Törpikék leszünk a használata során :)


Hogy kinek ajánlanám?


Bárkinek, akinek hajlamos a bőre az irritációra, kipirosodásra, aknéképződésre, s szeretné ezt viszonylag gyorsan orvosolni. Személyes tapasztalatom, hogy egy-egy kialakuló pattanást másnap reggelre nagyon szépen le tud húzni, sokszor teljesen meg is szünteti azt. Kiváló választás azoknak is, akik valamilyen kozmetikai kezelésen (pl. pórustisztítás) jártak vagy túl sokáig tartózkodtak kint a napon, s szeretnék az irritált bőrüket gyorsan megnyugtatni.

Noha a krém tartalmaz némi illóolajat, ettől függetlenül nagyon gyengéd és tényleg szuperül orvosolja a fent felsorolt problémákat. Plusz pont még azoknak, akik nem kedvelik a tégelyes termékeket: limitált kollekcióban elérhető a Midnight Blue Calming Cream 60 ml-es (vagyis dupla adag!), tubusos kiszerelése is.

ITT szerezhető be a termék.

jtfjfhf.png

 

 

 

 

 


Szeretettel,
Csilla

 

 

Szólj hozzá

teszt irritáció arckrém sheavaj jojobaolaj wishtrend kbeauty ázsiai gázló klairs